To typer kirurgisk behandling

100% sikker metode

Hårtransplantation er den eneste sikre virksomme behandling mod skaldethed. Der tilbydes mange forskellige behandlinger, som lover mere hår, men ingen af dem virker.

To typer behandling

Der er to forskellige teknikker inden for behandling af hårtab, og på Dan Clinic har vi mange års erfaring med begge typer. Man kan flytte hår fra nakken til forreste del af issen (transplantation), og man kan kirurgisk formindske det skaldede område (reduktionsoperation). Nogle gange vil en kombination af begge operationer give det bedste resultat.

Hårtransplantation

Ved hårtransplantation flyttes hudøer med 1, 2 eller 3 hår (mikroplugs) fra nakken frem til hårgrænsen, det giver et meget flot og naturligt forhår. Bag ved hårgrænsen flyttes hudøer med 3-5 hår (miniplugs), dette giver hårfylde oven på hovedet.

Reduktions-operation

Ved at løsne huden, kan man udnytte elasticiteten i hårbunden og trække den behårede hud fra siderne af hovedet op oven på hovedet, og på den måde erstatte den skaldede hud med behåret hud. Reduktionsoperationen formindsker det skaldede område oven på hovedet, og gør samtidig "månen" mindre.