Arv - Ujævn fedtcellefordeling og fedtsugning!

Tykke kinder, hamsterkindposer og kalkunhals! Det er ikke altid vi er tilfreds med fedtet i vores ansigt.

Ujævnt fedtlag

Ansigtet er ofte meget påvirkelig af vægtstigning, og er man blevet tyk i hovedet fordi man har taget på, skal man tabe sig!
Nogle specielle områder er meget "stabile", Har man arvelig tilbøjelighed til fedt på halsen, så er det en meget begrænset hvad der sker med fedtet på halsen selv om man taber sig.
Hamsterposerne, som i virkeligheden er fedtet fra kinderne der er gledet ned over kæbelinjen er et andet problem. Det er fedt, men det er også løs hud, og derfor har en fedtsugning har kun moderat effekt, hvor imod en ansigtsløftning er meget effektiv! 


Arv

Vores fedtfordeling i ansigtet arvelig.  Hvis man er så heldig at have gode "æblekinder" mindskes de nok lidt ved et vægttab, men de forsvinder ikke.

Fedtcellefordeling

Antallet og fordelingen af fedtcellerne (fedtet hober sig op inde i fedtcellerne) ændrer sig ikke efter puberteten. Hvis en person har sin idealvægt, men alligevel har en uønsket delle, er det ofte, fordi der er for mange fedtceller dette bestemte sted, (f.eks. kan der være flere fedtceller på halsen i forhold til resten af kroppen).

Efter fedtsugning

Ved en fedtsugning fjernes fedtceller samt overflødigt fedt. Fedtcellerne komme ikke igen, og derfor får man aldrig mere den gamle facon. Holder man sin vægt efter en fedtsugning, vil man også bevare den nye figur. Hvis man senere øger sin vægt, vil fedtet sætte sig mere jævnt fordelt på kroppen.

Fedtsugning er en effektiv måde at ændre på kropsfaconen, men det er ingen erstatning for en slankekur!

Vi har prøvet på at give svar på så mange spørgsmål som muligt. Har du alligevel et spørgsmål angående operation, så mail på info@danclinic.dk
/images/galleri/fedtsugning_hals/foer/3.jpg