Mormor-armene er kommet! 
Hvordan får man dem til at forsvinde igen!


Det er næsten altid kvinder der får af løs hud på bagsiderne af overarmene, og man behøver ikke engang at have været overvægtig for at det sker!
Man ikke træne den løse hud væk, men man kan træne, så man får større muskler på overarmene, og dermed bedre kan fylde huden ud! Det er dog sjældent kvinder ønsker "så store" overarme ;-) 

Vi du have styr på den løse hud, skal den skæres væk! - Og så kommer der et ar på indersiderne af overarmene!
Arret er rødt de første måneder, og det er vigtigt at beskytte arrene med sårplaster, så det ikke skrider og bliver bredt!

Operationen foregår ambulant i slumre-lokalbedøvelse og patienten kan hentes efter at have hvilet på klinikken en times tid.  
De fleste kan passe deres arbejde efter 2-3 dage.
Trådene fjernes efter en uge!
Man skal beskytte arret med plaster i 3 mdr.

Komplikationer:

Betændelse: Ses sjældent, men opstår det skal man behandles med antibiotika.

Blødning: Ses sjældent.  Opstår der blødning efter operationen skal denne udtømmes ved en mindre operation i lokalbedøvelse.

Føleforstyrrelse:: Der vil altid være lidt stramhed og følelsesløshed omkring arrene den første måned. Efter et par måneder er det kun lige arret der kan føles lidt "anderledes".

Bredde ar: Ses især hvis der kommer betændelse i såret under ophelingen. Skulle det ske at arret heler grimt op, kan man revidere arret efter 3 mdr.