Brystløft gør brysterne lettere

Indre og ydre årsager

Mange forhold bestemmer brystets facon. Arv, overvægt, graviditet og amning, brystets størrelse samt dets fordeling af kirtel og fedtvæv er af betydning. Det er meget lidt, man selv kan gøre for sit brysts udseende.

Fylden - forsvundet

Hvis huden ikke er blevet for stor, men brystet blot er faldet sammen, fordi kirtel og fedtvævet i brystet er skrumpet ind, så er det ofte en fordel at indsætte et saltvands eller silikoneimplantat.

For meget hud

Når huden er blevet for stor, fordi den har strukket sig, og brystet derfor hænger, så er det nødvendigt at fjerne noget hud. Hvis brystet kun hænger lidt, kan det være tilstrækkeligt at fjerne hud umiddelbart over brystvorten, så denne bliver løftet nogle cm op.

Ved korrektion af bryster, som hænger meget, er det nødvendigt at fjerne hud både over brystvorten og fra den nederste del af brystet.

Brystvorten

Ved et brystløft bevares forbindelsen mellem brystvorten og brystkirtlen, derfor vil evnen til at amme samt følsomheden af brystvorten oftest blive normal efter operationen.

Der kommer altid ar på brystet, når der skal fjernes hud. Arrene vil være røde de første måneder, og efter et halvt til et år bliver de fleste ar mindre synlige.

Bedøvelse

Operationen kan enten foretages i "slumre" lokalbedøvelse, dvs. patienten ofte sover under operationen og derfor ikke registrerer, hvad der foregår eller patienten kan være i fuld narkose.

Har du spørgsmål angående operationen, eller ønsker at bestille tid til konsultation/operation, er du velkommen til at ringe til klinikken på telefon 86 27 60 88.

Vi har prøvet på at give svar på så mange spørgsmål som muligt. Har du alligevel et spørgsmål angående operation, så mail på danclinic@danclinic.dk