Garanti efter et pandeløft

Når man køber en operation, er det forståeligt og fornuftigt, at man ønsker at sikre sig, at man får det man har betalt for, og i den kvalitet, som man forventer og med den service, som man har aftalt. Mange ting kan og bør skrives ned, så både patient og læge er enige om, hvad der skal ske under operationen. Men kroppen reagerer ikke som "et stykke jern". Øjenlåg er forskellige, hud og muskelvæv reagerer forskelligt fra patient til patient ved samme behandling, og derfor kan et operationsforløb aldrig aftales med 100 % forudsigelighed.

Konsultationen

Ved det første besøg på Dan Clinic bliver du grundigt informeret om de muligheder, vi kan tilbyde. Aftalen efter konsultationen udfærdiges i et brev, hvor det beskrives, hvad vi har aftalt mht. operationen. Der vil også være et dokument, som du skal skrive under på, hvor af det fremgår, hvilken operation du har bestilt og hvilke risici, der er forbundet med denne type operation.

Klinikkens forpligtigelse

Alle komplikationer du som patient ikke har nogen indflydelse på (blødning, betændelse) er under Dan Clinic´s garanti, dvs. hvis det bliver nødvendigt med supplerende konsultation og behandling pga. ovenstående, er det gratis.

Patientens forpligtigelse

Det forventes, at du forholder dig roligt de første 5 dage efter operationen, og ikke anstrenger dig voldsomt de første 14 dage. Det anbefales du ikke ryger, da heling forsinkes, og man kan forvente tydeligere ar hos rygere.

Forventninger

Det er vigtigt at have realistiske forventninger til en operation. Alle mennesker er lidt asymmetriske i ansigtet, og man må ikke forvente at ophelingen altid kan blive helt 100 % symmetrisk. Det er både bedre og billigere at forebygge end at helbrede. Problemer og komplikationer kan altid opstå, men jo mere forberedt både vi og du er på din operation, desto større sandsynlighed har vi for at undgå dem.46. år. Pandeløft før og et halvt år efter operationen.
Øjenbrynene sidder flot ca. e cm over knoglekanten. Panderynkerne er væsentligt reduceret!